Kundtjänst

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår kundtjänst finns till för dig. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilket behandling som fungera för dig. Inga frågor är för dumma. Du når oss via e-post, chatt eller telefon.

Kontaktuppgifter

Måndag – Fredag 9.00 – 20:00

Tel +4670 4530646
Email: healing@evolveme.se

Address

Evolve STHLM

Sandelsgatan 8,
115 34 Stockholm

Kontaktformulär

Vanliga frågor och svar

Vår kundtjänst finns alltid nära till hands. Du kan få hjälp med allt ifrån orderändringar, till hur du betalar din beställning eller vilket shampoo som lämpar sig för just ditt hår. Om du inte finner det svar du söker här nedan kan du alltid kontakta våra trevliga kundtjänstmedarbetare. Ha gärna ditt ordernummer till hands när du kontaktar oss.

Produkter

Nej, vi är väldigt noga med att välja så rena, naturnära och biotillgängliga produkter som möjligt. Vi har nolltolerans till fusk.

Vi är otroligt petiga med att våra produkter ska vara av bästa kvalitet så att man får bäst effekt utan en massa dåliga bieffekter. Vårt motto är att ge vår kropp och själ det absolut bästa och bieffekten ska vara att även andra delar mår bättre. 
Vi väljer de företag som brinner för sin produkt. De som väljer de bästa och renaste ingredienserna. I allra största mån ska de vara naturliga av naturen, inga kemiska kopior. De extraherar dem med den metod som gör den mest potent, ren och biotillgänglig.
 Vi tittar även på hur och vilka ingredienser de sätter ihop samt hur de förvarar produkten. Inga tillsatta onödiga kemikalier i slutprodukten. Allting i produkten ska vara den bästa av sin sort. De ska ha tänkt igenom varenda steg.
Vi ser över hela processen: ursprung, hur de är odlade, framtagna och rena. Samt framställnings- och extraktionsprocess – mekaniskt, med värme, kallpressning/torkning, kemiskt, fermentering, ljudvågor. Vi vill att de ska vara så orörda, potenta och biotillgängliga som möjligt.

Ja, vi hittar hela tiden nya Guldkorn.

Behandlingar

Så gott det går med märkningen. Det viktiga för oss är att de inte är besprutade, de ska vara framtagna med ekologiska metoder eller ännu bättre, vildplockade från sin naturliga miljö. Alla har inte råd med en ekologisk märkning men använder helt rena och ekologiskt odlade eller vildplockade ingredienser.

Ja, vi anpassar oss till alla.

Vi väljer de bästa produkterna från varje leverantör. Ibland matchar inte resten av deras produkter våra krav. Vi vet vad vi vill ha inom varje kategori och söker de leverantörer som kan leverera just det.

Konventionella kosttillskott är kemiska och labbframtagna. De är oftast isolerade näringsämnen tillverkade artificiellt i en industriell process. Dessa känner oftast kroppen inte igen och kan med tiden skapa ett motstånd mot dem och de kan även belasta lever och njurar.
Naturliga kosttillskott är framtagna av ingredienser från naturen såsom örter, frukter, bär, nötter osv. dessa innehåller ett fullspektrum av näringsämnen som tillsammans skapar

Behandlingar

Du bokar din behandling här. Välkommen till Evolve Sthlm!

Du betalar för din behandling på plats. Du kan betala med Kort, Swish, Kontant och Faktura

Ja, vår klinik har butiksförsäljning! Välkommen in till Sandelsgatan 8.

Ja, du kan avboka din tid upp till 24 h timmar innan behandling. Du får även information i din bokningsbekräftelse om hur du avbokar. Obs! Vi debiterar för No-Show.

Ja, Du kan köpa presentkort för alla tillfällen på Evolve Sthlm. Kom in och mixa mellan våra unika behandlingar och produkter.

Behandlingar

Akupunkturbehandlingar är individuella och anpassas efter individen och därför är alla behandlingar olika eftersom vi alla människor är unika. För att få bästa effekt bör ca 10 behandlingar göras med 1 veckas mellanrum.

Ja, du kan betala dina behandlingar med faktura, endast i kliniken Evolve Sthlm.

Ja, Akupunktur är godkänd av skatteverket som friskvårdsaktivitet.
Du kan läsa mer om det här

Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin (TCM) som är ett av de äldsta läknings-systemen i världen. Denna läkekonst har varit i praxis i över 2000 år. Det finns skillnader mellan västerländsk och kinesisk akupunktur. Utgångspunkten i kinesisk akupunktur är att man tänker utifrån ett holistiskt perspektiv där kroppen, själen, känslorna och sinnet är kopplade, påverkas och är beroende av varandra.

Akupunktur

En Foundation, första besöket är 180 min, Fortsättning, andra besöker är 120 min.
Estetisk ansiktsakupunktur är 60 min. Du kan läsa mer om våra tjänster här

Du ska inte äta eller dricka 30 minuter innan behandling.

Du ska inte skrapa/borsta tungan morgonen du har behandling. Detta för att rätt tungdiagnos ska kunna ställas. Inom kinesisk medicin är tungans utseende central för att ställa diagnos.
– Drick och ät inte 30 minuter innan behandling.
– Om du har blödningsbenägenhet pga sjukdom eller medicinering bör du inte ta akupunktur.
– Om du är/har: gravid, epilepsi, hepatit, pacemaker, mentala sjukdomar, blödarsjuka, blodsjukdomar, haft psykoser bör du inte ta akupunktur.

Akupunktur kan kännas. Nålarna är otroligt tunna, oftast är det inte själva införandet av nålen som känns utan av kroppens/organets reaktion till nålen. Är man jättestressad, emotionellt överbelastad, har mens, svag i kroppen kan det kännas mer. Men det är absolut inte som en spruta hos läkaren.

Akupunktur

En akupunkturbehandling består av införandet av tunna, sterila, engångsnålar på specifika punkter som sitter längs meridianer, energibanor kopplade till olika inre organ och system i kroppen.
Behandlingen kan kompletteras med kopping, moxa (värmebehandling), guasha, tuina massage, eller el-akupunktur på vissa punkter samt enklare kostrådgivning och örtpreparat.

Det är ovanligt med allvarliga eller långvariga biverkningar efter akupunktur.
Det kan uppstå små blåmärken efter nålar som suttit. Dessa försvinner av sig själv efter några dagar.
En del upplever att de har ont efter behandlingen men det går över efter någon dag eller några dagar.
Tveka inte på att kontakta Irsa om du känner dig orolig över någonting efter en behandling.

Vi är alla olika och reagerar på olika sätt. En del upplever ett direkt lugn efter behandling.
Drick mycket varmt vatten efter behandling, din kropp bearbetar läkningsprocessen.
Du kan bli trött, frusen, yr, illamående eller få lätt huvudvärk efter behandlingen.
Försök vila en stund efter behandlingen och drick mycket vatten.
Tänk på att effekten kan bli mindre om använder nikotin eller dricker alkohol de närmaste dagarna.
Du kan läsa mer om vad våra kunder upplevde här

SHOPPING BAG 0